Maak jezelf lid

Word nu lid bij FM World Nederland en geniet van onze fantastische producten en lifestyle!

Geniet van de volgende voordelen:
• Je kan gemakkelijk online bestellen en het pakketje wordt bij jou afgeleverd.
• Bestel producten met een kortingspercentage tot wel 30%!
• Profiteer van kortingen en speciale acties.
• Neem deel aan productinformatie-avonden en events.
• Bouw je eigen MLM netwerk uit.
• En véél meer!

Form

Maak een account aan

Indien je btw plichtig bent. Gelieve contact op te nemen met ons via volgend e-mail adres: info@fmgroup.be.

Adres

Status

Optioneel

Machtigingen

Ik ga ermee akkoord om commerciële informatie te ontvangen op het door mij verstrekte e-mailadres of telefoonnummer, dwz om advertenties en kennisgevingen te ontvangen met betrekking tot marketingproducten en -diensten die op de markt zijn gebracht onder de handelsmerken van „FM World” en „FM World Club” ”.
Ik ga ermee akkoord mijn persoonlijke gegevens door te geven aan FM World Benelux of FM World Vestigings-website door de FM World Benelux . of een FM World Vestiging, die beschikbaar is voor andere netwerkdeelnemers. In geval van weigering van toestemming. Ik wil alleen zichtbaar zijn op de website van het netwerk onder het toegewezen Business Partnernummer.
Ik ga ermee akkoord om correspondentie via e-mail te ontvangen op het door mij opgegeven adres of via een individueel panel dat beschikbaar is door in te loggen op https://nl.fmworld.com of https://be.fmworld.com.
Ik ga akkoord met de publicatie van de gegevens en het beeld op de website en in publicaties, publicaties van FM World Benelux, FM World Vestiging of FM World.

Door het invullen van mijn naam en voornaam in onderstaand veld geef ik aan dat ik bovenstaande gelezen en goedgekeurd heb. Bij deze ga ik ermee akkoord dat de door mij ingevulde naam en voornaam in onderstaand veld dezelfde juridische waarde waarde heeft als mijn geschreven handtekening.

Handtekening:

Handtekening is verplicht.

Registratie Bevestigingsmethode

Verzend het formulier